Gjendebåten i flott vær ved Besseggen i bakgrunnen

Trygt og trivelig – med ekstra fokus på smittevernVi setter pris på å ha deg som gjest om bord, og gjør alt for at du skal få en trygg og trivelig tur med Gjendebåtene. Sesongen 2020 har vi iverksatt egne tiltak for å hindre smittespredning. 

Isen er på vei til å gå. I dobbelt forstand. For etter en lang og usikker seinvinter og vår, er det ekstra gledelig å få lov til å ta deg med på på glitrende Gjende.

Koronapandemien har satt en støkk i oss alle. Lenge var det usikkert om det i det hele tatt ble mulig for oss å ta med passasjerer på verdens vakreste sjøreise i 2020, men nå er det endelig klart:

du er hjertelig velkommen til Gjendebåtene også denne sommeren.

Mannskapet på Gjendebåtene har alltid fokus på at du skal få en trygg og trivelig tur, slik at også båtturen kan bli et minnerikt høydepunkt fra fjellferien din.

Denne sommeren har vi, naturlig nok, sylskarpt fokus på smittevern. Vi gjør blant annet følgende tiltak for å hindre spredning:

  • Antall passasjerer på hver avgang blir redusert
  • Det blir gjort tiltak for å holde avstand på 1 meter mellom passasjerene
  • Gjestene vil bli plassert av mannskapet
  • Båten blir desinfisert etter hver tur

I tillegg er det fint om du også hjelper oss for å hindre smittespredning. Dette kan du for eksempel gjøre ved å forhåndsbestille billett. Da hjelper du oss i dugnaden for å hindre smitte, samtidig som du er garantert plass og slipper kø.

Se rutetider og bestill billett her >>