Gjendebåten seiler på Gjendevatnet. Sola står høyt på himmelen, vannet er grønt og fjella høye.

Gjende: perfekt for pensjonisttur og andre gruppereiser

Et fjellcruise på Gjende er perfekt for pensjonistturer og andre gruppereiser. Bli med Gjendebåtene på tur for å nyte Fjell-Norge på sitt vakreste.

Varighet på turen: 1 – 3 timer
Priseksempel: fra kr. 7200,-

Skreddersy reisen med oss

Er du med i en pensjonistforening, bridgeklubb, eller kanskje en sanitetsforening? Eller er du på let etter fantastiske naturopplevelser som er lett tilgjengelig for alle – uansett funksjonsnivå?

Prøv en gruppetur på Gjende – Norges vakreste fjellsjøreise.

Hver dag fra midten av juni til oktober kan du bli med skipper Harald Øvstedal og resten av mannskapet på Gjendebåtene på en skreddersydd, opplevelsesrik båttur på Gjende.

Turen er spesielt tilpasset deg som ikke er så raske til beins lenger, men som likevel setter pris på store naturopplevelser i fjellet. Et fjellcruise på Gjende passer også godt for rullestolbrukere.

I løpet av turen kan du oppleve Gjende, den vakreste innsjøen i Norge. Båtturen på det blågrønne vannet er en opplevelse i seg selv. Gjende og spektakulære Besseggen er et naturlig midtpunkt på turen vår, men du får også oppleve kulturhistorie som seterdrift, jakt- og fangstkultur som kan spores tilbake til år 3000 f.Kr.

En båttur på Gjende kan også kombineres med andre aktiviteter, for eksempel små turer i nærområdet som er godt egnet uansett fysisk form, og kulturopplevelser i Valdres og Nord-Gudbrandsdal.

Dette er inkludert i en gruppetur på Gjende

  • 1 – 3 timers fjellcruise på vakre Gjende
  • Guiding og gode historier ombord
  • God mat og drikke tilpasset ønskene dine

Gruppeturene blir arrangert hele sesongen. Vi kaster loss midt på dagen, slik at det er godt med tid til å komme seg både til og fra.

Det er enkelt å parkere både med bil og buss, og ikke minst enkelt og terskelfritt å komme seg fra brygga ombord i båten.

 

Ta kontakt med kapteinen på Gjendebåtene om gruppetur på Gjende

Telefon: 913 06 744

Epost: harald@gjende.no

www.gjende.no