to som er på båttur med gjendebåtene over gjende før de skal gå fjelltur

Velkommen til en ny sesong på Gjende!Denne sommeren får enda flere lov til å bli med oss over glitrende Gjende. Velkommen til en ny sesong med Gjendebåtene! 

Vi har sagt det før, og sier det gjerne igjen: å ha Gjende som arbeidsplass hver dag fra tidlig sommer til sein høst er en stor opplevelse. Og det er en opplevelse vi gjerne deler med flest mulig. Derfor er det ekstra gledelig å dele denne nyheten:

lav smitte og færre restriksjoner har ført til at kommunen har gitt oss lov til å kjøre med økt kapasitet i forhold til fjoråssesongen.

Dette betyr igjen at vi får lov til å ønske enda flere velkommen ombord, og at vi sammen kan skape nye, gode minner fra fjellheimen.

Fokuset på smittevern har vi likevel. For at du skal få en trygg og trivelig tur, følger vi alt av lokale og nasjonale smittevernregler. Mannskapet gjør også en ekstra innsats for å hindre smittespredning, og vi har selvfølgelig dispensere med håndsprit plassert både på brygga og ombord i båtene.

Vi setter også pris på at du blir med på dugnaden sammen med oss:

  • Husk å desinfisere hendene dine før du går ombord
  • Vi anbefaler at du bruker munnbind på båtreisen
  • Følg de generelle nasjonale og kommunale smittevernreglene

Som et ekstra smitteverntiltak anbefaler vi også at du kjøper billetten din på nett i god tid før avgangen din. Da hjelper du oss i dugnaden for å hindre smitte, samtidig som du er garantert plass og slipper kø.

Se rutetider og bestill billett her >>