Velkommen tilbake neste sommer!Gjendebåtene har lagt til kai for siste gang i 2020. Nå gjør vi oss klar for en ny sesong. Kanskje vi sees?

Sesongen 2020 har vært spesiell for oss alle. Men jammen har vi hatt mange fine turopplevelser sammen.

En stund var det usikkert om vi i det hele tatt fikk mulighet til legge fra kai for å lose små og store fjellgeiter trygt over Gjende. Derfor var gleden stor da det endelig ble klart at Norge åpnet såpass opp at reiselystne nordmenn fikk legge ut på sommerferie i eget land.

Lastet med en generøs mengde håndsprit, og et mannskap drillet på alt av gjeldende smittevernregler, har Gjendebåtene vært med på å realisere det som for mange ble tidenes fjellferie.

Vi forstår jo at det er vanskelig å tenke på noe annet enn den kommende fjellturen når smaragdgrønne Gjende glitrer mot deg når du går ombord, og det har dessverre vært enkelte utfordringer underveis med å få gjestene til å respektere avstandsreglene. Vi kan vel alle være enige om at en kan håpe på at sommeren 2021 blir preget av færre restriksjoner – slik at vi nok nok en gang kan gi deg og dine en god og trygg start på fjellturen.

Når vi først er inne på neste sommer: hvis du har lyst til å planlegge neste års høydepunkt i fjellet allerede nå, er det greit å vite at Gjendebåtene kjører fra og med 12. juni til og med 10. oktober 2021.

Vi sjåast vel?