Gjendebåten i flott vær ved Besseggen i bakgrunnen

Ledig stilling

Drømmer om å sette sjøbein på en avJotunheimens flotteste skuter? Da bør du vurdere å mønstre på Gjendebåten. Dette er de ledige stillingene vi har akkurat nå.

Kaptein/tilkallingskaptein på Gjendebåten

Har du en våt (!) drøm om å jobbe som båtkaptein i sommersesongen i kombinasjon med det du gjør ellers i året? Eller kanskje det høres fristende ut med bare en deltidsjobb? Vi trenger en stødig kaptein til å lede mannskapet på Gjendebåten.

Er du glad i fjell og folk, interesse for å kjøre båt og har legeerklæring? Da kan du bli kaptein på Gjendebåten. Vi har nemlig ledig stilling som kaptein/tilkallingskaptein.

Kanskje har du jobb fra før, men vil kjøre litt båt i sommermånedene? Eller kanskje du vil være med på laget hele sesongen på Gjende? Vi har plass til deg.

Stillingen kan fint kombineres med andre jobber: perfekt for skibomsen som trenger penger til vinterlige pudderopplevelser, ambulansearbeidere eller andre turnusarbeidere med lange perioder hjemme.

Det er en fordel om du har sikkerhetskurs og krise- og passasjerkurs. Fint om du også har fritidsbåtskippersertifikat, men vi ordner med alt av kurs/sertifikat om du ikke har dette fra før. Du får også lønn under utdanning.

Vi tilbyr gode lønns- og arbeidsvilkår. Som kaptein på Gjendebåten får du også dekt kost og losji i egen betjeningsbolig ved Gjende.

Gjendebåten letter anker med vår nye kaptein ombord ved sesongstart i månedsskiftet mai/juni.

Lyst til å søke, eller kanskje du har spørsmål om stillingen? Ta en maritim prat med Harald Rune Øvstedal på harald@gjende.no eller 913 06 744.